Ας γνωριστούμε

Η εταιρία KIOS PLAST – Σταμάτης Κανέλλος και ΣΙΑ Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1992 στη Νέα Κίο Αργολίδος. Από τη ίδρυσή της μέχρι και σήμερα δραστηριοποιείται στο κλάδο των πλαστικών και συγκεκριμένα το αντικείμενό της είναι η παραγωγή και επεξεργασία πολυαιθυλενίου για την κατασκευή πλαστικών σάκων.

Το εργοστάσιο συνολικής έκτασης 5.000 τ.μ. βρίσκεται σε ιδιόκτητο οικόπεδο 10.000 τ.μ. και κατασκευάστηκε με γνώμονα την εξασφάλιση των ιδανικών συνθηκών παραγωγής έτσι ώστε τα προϊόντα τα πληρούν τις υψηλότερες  προδιαγραφές ποιότητας και υγιεινής.

Με τη συνεχή ανανέωση του μηχανολογικού μας εξοπλισμού και τη διασφάλιση μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας, με τη χρήση άριστης ποιότητας πρώτων υλών και με τη διαρκή εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρίας πορευόμαστε με γνώμονα την βελτίωση της ποιότητας και τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών μας.

 

KiosPlast

κιος πλαστ βιομηχανια πλαστικων σακουλων τσαντων

Το σύστημα διανομών της επιχείρησης αποτελείται από ιδιόκτητα φορτηγά και επιτρέπει την ασφαλή και γρήγορη μεταφορά των προϊόντων μας σε όλη την Ελλάδα με συνέπεια και αυστηρή τήρηση των χρόνων παράδοσης.

Μετά από σχεδόν 30 χρόνια συνεχούς εξέλιξης η εταιρία θεωρείται ηγέτιδα δύναμη στον χώρο της κατασκευής πλαστικών  και αυτό λόγο τον απαρέγκλιτων standards που έχουμε θέσει όσον αφορά την ποιότητα των προϊόντων, τις σωστές και γρήγορες παραδώσεις και φυσικά στην εξυπηρέτηση των πελατών.

Δέσμευση μας είναι η αδιαπραγμάτευτη ποιότητα.

Στόχος μας είναι το να παρέχουμε λύσεις συσκευασίας για όλες σας τις ανάγκες.

Όραμά μας είναι η εταιρία να συνεχίσει να αποτελεί σημείο αναφοράς για την ποιότητα και την καινοτομία  με σεβασμό στις αρχές της κυκλικής οικονομίας και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Πιστοποιήσεις