Η πολιτική μας

Η εταιρία μας από την ίδρυση της έως σήμερα δραστηριοποιείται με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος και τις αρχές της κυκλικής οικονομίας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η επιχείρηση λειτουργεί αποκλειστικά και μόνο με ηλεκτρικό ρεύμα και έχει ως στόχο τη δημιουργία μηδενικών αποβλήτων στο περιβάλλον κατά τη διαδικασία παραγωγής.

Καταβάλουμε τα μέγιστα έτσι ώστε να μειώσουμε στο ελάχιστο δυνατό το ενεργειακό αποτύπωμα της επιχείρησης. Η διατήρηση φωτοβολταϊκού πάρκου στις εγκαταστάσεις μας, η χρήση νέων τεχνολογιών με τη βοήθεια εξειδικευμένων συνεργατών και η χρήση 100% ανακυκλώσιμων πρώτων υλών είναι κάποιες μόνο από τις δράσεις μας για να επιτύχουμε αυτόν το στόχο.

Διατηρούμε τμήμα ανακύκλωσης με σκοπό την παραγωγή αρίστης ποιότητας ανακυκλωμένου υλικού για την παραγωγή τσαντών φτιαγμένες αποκλειστικά από ανακυκλωμένο υλικό.

Επενδύουμε σε νέου τύπου βιοδιασπώμενα - βιοαποικοδομήσιμα υλικά για την παραγωγή πιστοποιημένων προϊόντων COMPOST (βιοδιασπώμενες τσάντες και σακούλες) με σχεδόν μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Η διατήρηση του περιβάλλοντος και η τήρηση των αρχών της βιώσιμης ανάπτυξης και της κυκλικής οικονομίας είναι υπόθεση όλων μας και η εταιρία μας το αποδεικνύει κάθε μέρα!

Θέλετε να συνεργαστούμε;

Εδώ θα βρείτε όλες τις λύσεις συσκευασίας που χρειάζεστε.